Vacature Jongerenwerker

Om ons enthousiaste Circus zonder Handen team te versterken zijn we op zoek naar een Jongerenwerker, gebeten door vorming en coaching! Een deeltijds contract van onbepaalde duur (80%).

Circus Zonder Handen is een groeiende non-profit organisatie met een brede impact op diverse lagen van de Brusselse samenleving. CZH bestaat momenteel uit een team van 15 vaste medewerkers, onderverdeeld in een zakelijk en inhoudelijk team. Je zou deel uitmaken van het inhoudelijke team. Onze werking valt of staat bij een straf trainersteam voor de wekelijkse lessen, dat tussen de 40 en 50 jonge en minder jonge lesgevers bevat. Daarom hebben wij door de jaren heen al veel structuren en tools ontwikkeld om hen te ondersteunen, te laten groeien én goed te voelen in onze organisatie. Wij zoeken iemand die hier verder mee aan de slag wil! Onze trainers ondersteunen en laten groeien is jouw focus.

Lees de volledige vacature

Interesse in deze job?
Stuur ten laatste 16 januari 2022 je motivatiebrief en CV of een creatief alternatief naar mathilde@zonderhanden.be. De eerste sollicitatiegesprekken zullen doorgaan in de week van 17 januari 2022.

Vacature Administratie en Onthaalmedewerker

Sta je graag in contact met kinderen en hun ouders en houd je graag de administratie goed op orde, dan is deze vacature vast iets voor jou!  Een deeltijds contract van onbepaalde duur (50%).

Als medewerker administratie en onthaal ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders, kinderen en organisaties. De opvolging van de inschrijvingen, de aan- en afwezigheden, en de daaraan verbonden administratie is jouw prioriteit. Je helpt jouw collega’s in hun projecten door hen bij te staan in hun administratie en de directe communicatie naar ouders en kinderen.

Lees de volledige vacature

Interesse in deze job?
Stuur dan ten laatste op zondag 16 januari 2022 je motivatiebrief en CV naar thibaut@zonderhanden.be. Vraag om bijkomende informatie via thibaut@zonderhanden.be of bel Thibaut op het nummer 0473 83 44 57.