SA FE !

wat een jaar

c’est fait

‘t is gedaan

het is genoeg geweest,

ya no mas...

où pas?!

 

! KLIK HIER OM TE KIJKEN !  

Een online circusspektakel op kindermaat

SA FE is de naam van onze spetterende LIVESTREAM SLOTSHOW op zondag 30 mei 2021. Intussen is de show dus afgelopen, maar je kan nog nagenieten via de link hierboven!

WAT IS SA FE? 

Een circusvoorstelling op maat van kinderen, met

  • alle bekende Circus Zonder Handen gezichten
     
  • live shows van professionele artiesten
  • onze crème de la crème: BXL Composé!

  • een blik achter de schermen van onze werking in corona-tijden

en als klap op de vuurpijl:

  • shows uit al onze lessen via video-link!*

* De video's werden op voorhand opgenomen tijdens onze lessen, onder begeleiding van een professioneel team. Intussen zijn deze video's enkel nog beschikbaar voor (de ouders van) onze deelnemers.

 

Foto: Duo André Leo © Laurent Bugnet | Trapezenummer © Bilal Lamarti

Het beste van CZH

SOL

Circus Zonder Handen heeft superstraffe trainers. Exclusief voor SA FE maken 5 trainers van CZH gespecialiseerd in acro-dance, tricking, parkour, dans en contortionisme een nummer speciaal voor jullie!

Rachid Boulahrir, Ward Mortier, Nabil Dinar, Rocio Garrote en Félix Rapela zoeken berekende risico's op en onderzoeken in deze act wat zij samen delen!

SOL

BXL C

Sinds 2012 verzamelen de crème de la crème van onze circusschool in BXL C, Brussel Composé. 

Tijdens SA FE presenteren wij:

BXL C meets Keith Haring:

Beland in een urban circus sfeer op live music van DJ Rakim, laat je verbazen door de omwentelingen van acrobaten en aanschouw geweldig straffe diabolo, jongleer- en ropeskipping duo’s. Je weet niet meer wat boven, onder, links of rechts is nadat dit jong parkour- en tricking geweld het podium op stuift!

Deze voorstelling is het product van een residentie in Bozar in 2020, het jaar waarin we volop de wereld in zouden trekken... We zijn superblij het eindelijk ook aan jullie te kunnen tonen tijdens deze live voorstelling!

BXL C

Internationale gasten

Wise Fools (FIN/RSA)

Wise Fools is een Fins-Zuid-Afrikaans circustrio. Valpuri Kaarninen en Maria Peltola startten bij the Finnish Sorin Sirkus, terwijl Jaimee Allen in the Zip Zap Circus in Kaapstad, Zuid-Afrika begon. Ze studeerden allemaal samen in de École Superieure des Arts du Cirque (ESAC), hier in Brussel.

In de eerste jaren van hun circuscarrière werkte het trio met Cirque Du Soleil en hadden ze een contract met Europa's grootste varieté company GOP Varieté-Theater in Duisland. 

In 2017 maakten ze hun eerste buitenvoorstelling 'Trashpeze'. Die show tourde in Japan, Australie, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en over heel Europa! 

Tijdens onze live slotshow kan je genieten van hun prachtige trapeze en cloud swing act!

Wise Fools (FIN/RSA)

Kirn Compagnie (FR)

Deze tweelingbroers nemen jullie mee naar het hart van hun relatie - ze vinden elkaar in een kleine ruimte, hun lichamen komen elkaar tegen, ze moeten op zoek naar oplossingen om de harmonie te bewaren.

Verrassende acrobatie gegarandeerd!

Théo en Lucas Enriquez zijn 23 jaar en doen al samen aan circus sinds hun 8ste. Ze studeerden als acroporté duo aan de école préparatoire Balthazar in Montpellier en daarna aan de ESAC in Brussel. Na hun studies richtten in 2019 ze hun Kirn Compagnie op, in 2020 viel hun act in de prijzen op ‘Cirque de Demain’. 

Geniet tijdens onze live slotshow  van dit geweldige, haast vliegende acroporté-duo!

Kirn Compagnie (FR)

Bert & Fred (BE)

Hij is Bert. Zij is Fred. Samen zijn zij Bert & Fred.
Logisch.
Bert & Fred leven samen, werken samen, spelen samen. Liefst met vers geslepen keukenmessen, muizenvallen en darts-pijltjes. Het is misschien niet veilig, maar wel des te spannend!

Bert & Fred komen met hun komische, soms gevaarlijke, reprises tussen verschillende acts tevoorschijn. Elke keer tonen ze een beetje meer van hun zotte ideeën. Een vallend mes, een zwaaiende hamer, een slaande zweep... Zij stellen er zich geen vragen meer bij, maar wat zullen jullie ervan vinden? Ontdek Bert & Fred tijdens de voorstelling SA FE !

Bert & Fred (BE)

.

Partners

In samenwerking met

Met steun van