Herfstvakantie

Mini-circus

De kleuters zetten hun eerste circusstappen. Ze leren de basis van verschillende circusacts op hun niveau: jonglerie (met sjaaltjes), trapeze (een halve meter boven de grond), evenwicht (met steuntjes), acrobatie (met elkaar). Doorheen de circusactiviteiten wordt er veel gespeeld en gefantaseerd. Aan het einde van de week wordt het resultaat van dat alles getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling.

Welkom in het Circus!

Wil je leren diabolo’s lanceren? Of liever jezelf lanceren in een heuse salto? Toch liever balanceren op een grote bal? Of omgekeerd hangen aan de trapeze? Geen nood, je kan alles proberen en leren op dit circuskamp. Op een speelse manier, in combinatie met andere bewegings- en kunstvormen, gaan we aan de slag. Aan het einde van de week wordt het resultaat getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling

Zomervakantie


Ouders die zich geregistreerd hebben via de voorinschrijving, krijgen vanaf 21 mei welke week/weken je kind al dan niet toegewezen krijgt.
Vanaf 26 mei, om 12u gaan alle inschrijvingen via de VGC. Iedereen kan dan nog een kansje wagen en zich zo inschrijven voor het Circusspeelplein. 
Inschrijven kan via www.tickets.vgc.be.

Circusspeelplein

Naast circus komen er op het circusspeelplein ook andere activiteiten aanbod zoals grote spelen, bouwen, sport,... Deze worden begeleid door bekwame circus- en andere animatoren. Plezier en vrije keuze van activiteiten staat centraal!