Zomervakantie

Circusspeelplein

Op het speelplein nemen naast circustechnieken ook activiteiten zoals ravotten, bouwen, creatie, beweging en spelen een grote rol in. We vertrekken vanuit de interesses van de kinderen én werken met veel keuzeactiviteiten en gaan op uitstap. Brussel is onze speeltuin!

De voorinschrijvingen (voor kinderen van Vierwindenschool of Circus Zonder Handen) gaan door op: 

  • 30 april: 15u - 18u 
  • 2 mei: 8u - 10u 

Op 18 mei starten de inschrijvingen via de VGC. Meer info vind je hier

Herfstvakantie

Mini-circus

De kleuters zetten hun eerste circusstappen. Ze leren de basis van verschillende circusacts op hun niveau: jonglerie (met sjaaltjes), trapeze (een halve meter boven de grond), evenwicht (met steuntjes), acrobatie (met elkaar). Doorheen de circusactiviteiten wordt er veel gespeeld en gefantaseerd. Aan het einde van de week wordt het resultaat van dat alles getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling.

Welkom in het Circus!

Wil je leren diabolo’s lanceren? Of liever jezelf lanceren in een heuse salto? Toch liever balanceren op een grote bal? Of omgekeerd hangen aan de trapeze? Geen nood, je kan alles proberen en leren op dit circuskamp. Op een speelse manier, in combinatie met andere bewegings- en kunstvormen, gaan we aan de slag. Aan het einde van de week wordt het resultaat getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling

Paasvakantie

Boostkamp Grondacrobatie (GEANNULEERD)

Je hebt reeds ervaring in grondacrobatie* en en wil graag eens een week echt doortrainen? Dit kan tijdens de paasvakantie! Een gespecialiseerde docent gaat een hele week met je aan de slag. Je krijgt een boost in je techniek en je leert (nieuwe) figuren creatiever, moeilijker en zuiverder uitvoeren.

*Circuservaring binnen de techniek is vereist. Indien je niet in een specialisatieles zit, vraag aan je lesgever of dit iets voor jou is! 

Boostkamp Luchtacrobatie (GEANNULEERD)

Je hebt reeds ervaring in luchtacrobatie* en en wil graag eens een week echt doortrainen? Dit kan tijdens de paasvakantie! Een gespecialiseerde docent gaat een hele week met je aan de slag. Je krijgt een boost in je techniek en je leert (nieuwe) figuren creatiever, moeilijker en zuiverder uitvoeren.

*Circuservaring binnen de techniek is vereist. Indien je niet in een specialisatieles zit, vraag aan je lesgever of dit iets voor jou is!