Herfstvakantie

Mini-circus

De kleuters zetten hun eerste circusstappen. Ze leren de basis van verschillende circusacts op hun niveau: jonglerie (met sjaaltjes), trapeze (een halve meter boven de grond), evenwicht (met steuntjes), acrobatie (met elkaar). Doorheen de circusactiviteiten wordt er veel gespeeld en gefantaseerd. Aan het einde van de week wordt het resultaat van dat alles getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling.

Welkom in het Circus!

Wil je leren diabolo’s lanceren? Of liever jezelf lanceren in een heuse salto? Toch liever balanceren op een grote bal? Of omgekeerd hangen aan de trapeze? Geen nood, je kan alles proberen en leren op dit circuskamp. Op een speelse manier, in combinatie met andere bewegings- en kunstvormen, gaan we aan de slag. Aan het einde van de week wordt het resultaat getoond in een zelfgemaakte circusvoorstelling

Paasvakantie

Boostkamp Grondacrobatie

Je hebt reeds ervaring in grondacrobatie* en en wil graag eens een week echt doortrainen? Dit kan tijdens de paasvakantie! Een gespecialiseerde docent gaat een hele week met je aan de slag. Je krijgt een boost in je techniek en je leert (nieuwe) figuren creatiever, moeilijker en zuiverder uitvoeren.

Inschrijven kan hier.

*Circuservaring binnen de techniek is vereist. Indien je niet in een specialisatieles zit, vraag aan je lesgever of dit iets voor jou is! 

Boostkamp Luchtacrobatie

Je hebt reeds ervaring in luchtacrobatie* en en wil graag eens een week echt doortrainen? Dit kan tijdens de paasvakantie! Een gespecialiseerde docent gaat een hele week met je aan de slag. Je krijgt een boost in je techniek en je leert (nieuwe) figuren creatiever, moeilijker en zuiverder uitvoeren.

Inschrijven kan hier.

*Circuservaring binnen de techniek is vereist. Indien je niet in een specialisatieles zit, vraag aan je lesgever of dit iets voor jou is! 

Zomervakantie

Circusspeelplein

Naast circus komen er op het circusspeelplein ook andere activiteiten aanbod zoals grote spelen, bouwen, sport,... Deze worden begeleid door bekwame circus- en andere animatoren. Plezier en vrije keuze van activiteiten staat centraal!

De exacte datum van de inschrijvingen wordt later gecommuniceerd.